اصول نمونه برداری از مواد غذایی
سایر محصولات :
اصول نمونه برداری از مواد غذایی
اصول نمونه برداری از مواد غذایی...
تحقیق در مورد افلاتون و سقراط 10صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد اسپارتاکوس 14 صتحقیق در مورد اسپارتاکوس 14 ص...
بیماریهای گاویبیماریهای گاوی...
بیماری کزازبیماری کزاز...
پاورپوینت مصالح نوین اصول پیش تنیدگیپاورپوینت مصالح نوین...
تحقیق در مورد اسدالله علم 10صتحقیق در مورد اسدالله علم 10ص...
تحقیق در مورد اسحاق نیوتن 13صتحقیق در مورد...
بیماری کزاز 5صبیماری کزاز 5ص...
تحقیق در مورد استاد نمازی 18صتحقیق در مورد استاد...
بیماری ورم پستان و بهداشت پستان دامبیماری ورم پستان...
تحقیق در مورد استاد مطهری 15صتحقیق در مورد...
پاورپوینت مدیریت زمان.PPTپاورپوینت مدیریت زمان.PPT...
مقاله میرزا فتحعلی آخوند زاده پیشگامان نقد ادبی نوین در ایران آخوند زادهمقاله میرزا فتحعلی...
تحقیق در مورد ابونصر فارابی 39 صتحقیق در مورد ابونصر فارابی...
تحقیق در مورد ارنست رادرفورد 5صتحقیق در مورد ارنست رادرفورد 5ص...
دانلود مجموعه آنالیزهای قیمت جدید پروژه های عمرانی بصورت واقعی و کاربردیدانلود مجموعه آنالیزهای قیمت جدید...
بولتن آموزشی آنفلو آنزای طیوربولتن آموزشی آنفلو آنزای...
تحقیق در مورد ارشمیدس، خوارزمی، گائوس 8صتحقیق در مورد...
بوقلمونبوقلمون...
تحقیق در مورد ارشمیدس 20صتحقیق در مورد ارشمیدس 20ص...
بورس کامل 21صبورس کامل 21ص...
پاورپوینت مدرسه باهاوسپاورپوینت مدرسه باهاوس...
تحقیق در مورد ارسطو 32 صتحقیق در مورد ارسطو ...
بورس اوراق بهادار2بورس اوراق بهادار2...
پاورپوینت مد ل های مدیریت دانشپاورپوینت مد ل های مدیریت دانش...
بورس اوراق بهاداربورس اوراق بهادار...
تحقیق در مورد اخوان، شاعر حماسه و شکست 26 صتحقیق در مورد اخوان،...
بورس اوراق بهادار و اقتصاد کلانبورس اوراق بهادار و اقتصاد کلان...
تحقیق در مورد احمد شاملو 25 صتحقیق در مورد...
پاورپوینت ماشین تراش.PPTپاورپوینت ماشین تراش.PPT...
بورس اوراق بهادار تهران 25 صبورس اوراق بهادار تهران...
تحقیق در مورد ابوعلی سینا 12صتحقیق در مورد ابوعلی سینا...
بورس 25 صبورس 25...
پاورپوینت لینگوLingoپاورپوینت لینگوLingo...
بودجه 43صبودجه 43ص...
بودجه ریزی عملیاتی 12 صبودجه ریزی ...
بودجه بندی سرمایه ای و نقدیبودجه بندی سرمایه ای و...
بودجه 84 و ابهامات آنبودجه 84 و ابهامات...
بهرهبرداری پستهای فشار قویبهرهبرداری پستهای فشار قوی...
تحقیق در مورد آگوستین 24 صتحقیق در مورد آگوستین...
بهداشت مو 21صبهداشت مو 21ص...
تحقیق در مورد آیت الله حاج سید علی بهبهانی 19 صتحقیق در مورد آیت الله حاج...
بهداشت محیط 20 صبهداشت محیط 20...
پاورپوینت عناصر و جزئیات انواع نماسازی و نحوه ی اجرای آنپاورپوینت عناصر و جزئیات...
تحقیق در مورد آنی لیبوویتز 13 صتحقیق در مورد آنی لیبوویتز...
بهداشت 7صبهداشت 7ص...
تحقیق در مورد آلبرت انیشتین 14 صتحقیق در مورد آلبرت انیشتین 14...
بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع...
تحقیق در مورد آقا محمد خان قاجار 16صتحقیق در مورد آقا...
بررسی خواص آنتی اکسیدانی روغن پوست بنه در مقایسه با روغن های کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردانکنترل کیفی و فرآیند تولید آبمیوه و کنسانتره میوه جات
جزوه اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی دکتر مهدی کدیور
کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design
فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)
کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا
آنتی اکسیدان های طبیعی و اثر آن ها بر پایداری اکسایشی روغن های نباتی
تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
اصول نمونه برداری از مواد غذایی
جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد دی اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه روغن Supercritical Fluid Extraction
مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی
آزمایشات خوردگی
نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی
تولید بیوگاز از ضایعات غذایی
بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی
مواد غذایی حلال
بی بو کردن روغن های خوراکی
جزوه کامل درس تکنولوژی قند
کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی H2O controller
بررسی کاربرد اینولین در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی
پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
هیدروکلوئیدهای غذایی (فرمولاسیون غذا)
بسته بندی فعال در صنایع غذایی
بسته بندی های فعال در صنعت گوشت
معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی
بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران
افزودنی های غذایی (Food Additives)
بررسی ویژگی نانو امولسیون ها و کاربردهای آنها در سلامت
آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی
مروری بر بسته بندی فعال در صنایع غذایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و تغذیه ای ترکیبات موجود در زنجبیل
تاثیر امواج ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع
بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندی صنایع غذایی
بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی
فرآوری روغن ها و چربی ها
میکروبیولوژی عمومی
جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
کاربرد دی اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه روغن Supercritical Fluid Extraction
توضیحات بیشتر - دانلود
مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
تولید بیوگاز از ضایعات غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
مواد غذایی حلال
توضیحات بیشتر - دانلود
استفاده از ازن در آب آشامیدنی
توضیحات بیشتر - دانلود
جزوه دروس تکنولوژی مواد غذایی بخش 1
توضیحات بیشتر - دانلود
محیط های کشت، معرفها و رنگها
توضیحات بیشتر - دانلود
خوردگی قوطی ها در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا
توضیحات بیشتر - دانلود
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی به عنوان مهار کننده های خوردگی
توضیحات بیشتر - دانلود
کنترل کیفی آزمایشگاه میکروب شناسی
توضیحات بیشتر - دانلود
بسته بندی فعال در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
استفاده از بسته بندی پلیمری به عنوان حافظ ایمنی و کیفیت فراورده های غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
آلاینده های مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از آن ها
توضیحات بیشتر - دانلود
بررسی ساختار و خواص آنتی اکسیدانی گیاه زعفران
توضیحات بیشتر - دانلود
بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
نیتروزآمین ها در مواد غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
فراوری و تولید محصولات خمیری با نمک کم و بافت مناسب در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
مکانیسم عمل و کاربرد پروتئین های با ساختار کریستالی در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
نانو نیوزوم در صنایع غذایی (نانو انکپسولاسیون)
توضیحات بیشتر - دانلود
بررسی کاربرد اینولین در همبرگر به عنوان نگهدارنده چربی
توضیحات بیشتر - دانلود
بررسی خصوصیات فیلم های خوراکی حاوی کیتوزان در بسته بندی صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
توضیحات بیشتر - دانلود
دیوکسین در بسته بندی مواد غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی
توضیحات بیشتر - دانلود
معرفی و تولید روغن زیتون
توضیحات بیشتر - دانلود
فرآوری روغن ها و چربی ها
توضیحات بیشتر - دانلود
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
بسته بندی های فعال در صنعت گوشت
توضیحات بیشتر - دانلود
بررسی تولید نوشیدنی مالت با شیره خرما بدون الکل
توضیحات بیشتر - دانلود
تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
بسته بندی های زیست تخریب پذیر در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) و نقش آن در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
امولسیون های مواد غذایی
توضیحات بیشتر - دانلود
جزوه کامل درس تکنولوژی قند
استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی
کاربردهای مختلف هیدروکلوئید ها در صنعت غذا
معرفی بسته بندی فعال با مطالعه موردی اثر آنتی میکروبی پوشش های حاوی کیتوزان در ماندگاری محصولات غذایی
پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
تکنولوژی تولید بیسکویت
بسته بندی فعال در صنایع غذایی
بسته بندی های هوشمند و فعال در صنعت مواد غذایی
افزودنی های غذایی (Food Additives)
بسته بندی ادویه (تقلبات و چالشها)
بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی
صمغ زانتان (Xanthan Gum)
آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی
بسته بندی های فعال در صنعت گوشت
چگونگی تولید محصولات فراسودمند خمیری پروبیوتیک در صنایع غذایی
جزوه اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی دکتر مهدی کدیور
کاربرد سنسورهای دی اکسید کربن برای بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)
جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی
تولید بیودیزل از جاتروفا
کلمات کلیدی :صول نمونه بردری مود غذیی نمونه بردری صول نمونه یمنی مود بردری نمونه
- ۹۶/۰۸/۰۳