vtosay

  • ۰
  • ۰

تحقیق درباره : ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 24

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .

در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمة غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .

منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره 4 روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت N M S U به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( 646 – 6454 ) – ( 505 ).

چه اطلاعاتی لازم است ؟

برای گرفتن یک تصمیم مناسب درباره خری یک خوراک ، اطلاعاتی درباره خوراک لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراک شامل ماده خشک ، پروتوئین خام ( C P ) و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .

باید به خاطر داشته باشیم که انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .

آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می کند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری کنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید کرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال 1989 استفاده کنید ، که اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شرکتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یک مبنا خشک بحرانی است . بسیاری از خوراک اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.

تجزیه آزمایشگاهی ، به طور کلی یک منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشک تهیه می کند ، تمرکز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET , TDN یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.

تقسیم مواد خشک بر حسب درصد اجزا تمرکز بر این مبنای خشک را به دست می دهد :

درصد مبنای خشک = درصد مواد خشک / درصد اجزای مبنای خشک

برای مثال : فرض کنید یک ماده غذایی شامل 40% ماده خشک و 8% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .

روی یک مبنای خشک 20% = 40 % / 8 %

برای بر گرداندن پوندهای ماد غذایی تغذیه شده به پیوندهای مواد خشک ، ضرب ساده تعداد پیوندهای مواد غذایی تغذیه شده در درصد مواد خشک :

مقدار مواد خشک = درصد مواد خشک × مقدار مواد تغذیه شده

برای مثال چند پیوند مواد خشک در 1000 پوند مواد تغذیه شده از غله در 35 درصد مواد خشک وجود دارد ؟

مقدار ماده خشک 350 = 35 % × 1000

روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی :

این یک روش ساده راحت برای حساب کردن در صد هزینه پروتین ، انرژی فیبر و یا سایر اجزای یک ماده خوراکی می باشد . بیشتر خوراکی ها برای تامین یا انرژی خریداری می شوند . هزینه هر پوند از پروتئین خام و هزینه هر مگاکالری ( MCAL ) از NEL به طور کلی مفید است . در جدل









سایر محصولات :
تحقیق درباره : ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

تحقیق درباره : ارزیابی اقتصادی...

پاورپوینت آرایه 31 اسلاید

پاورپوینت آرایه 31...

فایل گزارش پایانی کارورزی دو.

فایل گزارش پایانی کارورزی دو....

مقاله درمورد. قانون در مورد گران فروشی و برخورد تعزیرات حکومتی

مقاله درمورد. قانون...

تحقیق درباره ارزیابی دی اکسید تیتانیم برای نشانه گذاری کردن گله گاو ها

تحقیق درباره ارزیابی دی...

پاورپوینت درباره روانشناسی شخصیت مدیران و کارکنان

پاورپوینت درباره روانشناسی شخصیت مدیران...

مقاله درمورد. قانون تشکیل دادگاه اطفال و نوجوانان

مقاله درمورد. قانون تشکیل دادگاه اطفال...

تحقیق نیتروژن

تحقیق نیتروژن...

تحقیق درباره ارزن

تحقیق درباره ...

کارآموزی کارخانه اتمسفر رادیاتور

کارآموزی کارخانه اتمسفر رادیاتور...

مقاله درمورد. قاعده غرور 22 ص

مقاله درمورد. قاعده غرور 22 ص...

تحقیق درباره ارزشیابی

تحقیق درباره ارزشیابی...

تحقیق نقش دی اکسید کربن در فتوسنتز گیاهان خشکی و آبزی 22 ص

تحقیق نقش دی اکسید...

مقاله درمورد. قائم مقام فراهانی

مقاله درمورد. قائم...

پاورپوینت آرام بخش خواب آور

پاورپوینت آرام بخش...

تحقیق درباره ارزشیابی در آموزش و پرورش

تحقیق درباره ...

کارآموزی عمران

کارآموزی عمران...

پاورپوینت درباره روابط کار قانون

پاورپوینت درباره روابط...

مقاله درمورد. فیثاغورس

مقاله درمورد. فیثاغورس...

تحقیق درباره ارزشیابی

تحقیق درباره ارزشیابی...

تحقیق درباره ارزشیابی و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی

تحقیق درباره ...

تحقیق نقش آمیلوز و آمیلوپکتین در رابطه با تشکیل ژل 3ص

تحقیق نقش آمیلوز و آمیلوپکتین در رابطه...

مقاله درمورد. فهرست اساطیر و شاعران

مقاله درمورد. فهرست اساطیر و شاعران...

تحقیق درباره ارزشیابی عملکرد افراد

تحقیق درباره ارزشیابی...

پاورپوینت درباره روتامتر

پاورپوینت درباره روتامتر...

کارآموزی شرکت ویتانا 45ص

کارآموزی شرکت ویتانا...

مقاله درمورد. فضل بن شاذان

مقاله درمورد. فضل بن شاذان...

تحقیق درباره ارزشیابی عملکرد افراد

تحقیق درباره ...

پاورپوینت آرایه های ادبی 17 اسلاید

پاورپوینت آرایه های ادبی 17 اسلاید...

تحقیق نظریه برخورد

تحقیق نظریه برخورد...

مقاله درمورد. فردوسی و انگیزه او

مقاله درمورد. فردوسی و انگیزه او...

تحقیق درباره ارزشـیابی تحصـیلی

تحقیق درباره ارزشـیابی تحصـیلی...

کارآموزی شرکت تهویه ساران 31 ص

کارآموزی شرکت تهویه...

مقاله درمورد. عملیات روانی امریکا علیه کشورهای اسلامی

مقاله درمورد. عملیات روانی امریکا...

تحقیق درباره ارزش گویش نیشابوری

تحقیق درباره ارزش گویش...

تحقیق نظریه برخورد 7 ص

تحقیق نظریه برخورد ...

پاورپوینت درباره روابط آب خاک و گیاه

پاورپوینت درباره روابط آب...

مقاله درمورد. عمر خیام نیشابوری

مقاله درمورد. عمر خیام نیشابوری...

تحقیق درباره ارزش گذشت

تحقیق درباره ارزش گذشت...

مقاله درمورد. عبدالعظیم

مقاله درمورد. عبدالعظیم...

پاورپوینت آرایه ها و مرتب سازی

پاورپوینت آرایه ها و مرتب سازی...

تحقیق درباره ارزش شهادت و شهید در اجتماع

تحقیق درباره ارزش...

کارآموزی تخم مرغ و ماهی

کارآموزی تخم مرغ و...

تحقیق درباره ارتباط رهبری و سازمان

تحقیق درباره ارتباط...

مقاله درمورد. ضحاک ماردوش

مقاله درمورد. ضحاک ماردوش...

تحقیق نانو تکنولوژی

تحقیق نانو تکنولوژی...

پاورپوینت درباره روابط آب و خاک و گیاه

پاورپوینت درباره روابط آب و...

تحقیق درباره ارتباط حشرات با زندگی انسان

تحقیق درباره ...

مقاله درمورد. صادق هدایت 16ص

مقاله درمورد. صادق هدایت 16ص...

کارآموزی ـ شرکت توزیع

کارآموزی ـ شرکت...

تحقیقی درمورد امام محمد غزّالی طوسی
تحقیقی درمورد امام خمینی
تحقیقی درمورد امام خمینی از ولادت تا رحلت
تحقیقی درمورد الگوریتم 20 ص
تحقیقی درمورد الکتریسیته و مغناطیس
تحقیق: اهمیت آموزش علوم تجربی در مقطع ابتدایی
مقاله. اعتبارات اسنادی،تعاریف وچگونگی انجام کار
تحقیق درباره : فعالیت ها و اهداف انجمن اولیاء و مربیان در مدارس
تحقیق. ارزشهای اجتماعی
مقاله. اطلاع یابی در اینترنت نیاز جوامع اطلاعاتی امروز
تحقیق درباره : فعالیت ها و اهداف انجمن اولیاء و مربیان در مدارس
تحقیق. ارزشهای اجتماعی
تحقیقی درمورد امام محمد غزّالی طوسی
تحقیقی درباره بیستون یکی از شهرهای استان کرمانشاه
تحقیق درباره : فرار مغزها از جهان سوم

کلمات کلیدی :پیش بینی انرژی انرژی برای ولید مبنای مواد غذایی مواد غذایی خورانده خشک درصد مواد شبکه انرژی برای ولید مواد لبنی ارزیابی اقصادی مواد درباره ارزیابی اقصادی مواد خشک مواد غذایی ماده مغذی درصد مواد ولید شیر پرووئین خام ماده خشک پیش بینی مبنای خشک غذایی هزینه انرژی مبنای اسفاده خوراک علوفه اولیه
  • ۹۶/۰۷/۲۷
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی